Μετακίνηση και αφαίρεση μπλοκ#
Τα μπλοκ μπορούν να μετακινηθούν, να αναδιαταχθούν και να διαγραφούν σε ένα έργο.
Προσθήκη και Μετακίνηση Μπλοκ#
Προσθήκη μπλοκ στο έργο σας#
Για να προσθέσετε ένα μπλοκ στο έργο σας, κάντε κλικ και σύρετε το μπλοκ από την εργαλειοθήκη και αφήστε το για να το αποθέσετε στον χώρο εργασίας.
Συνδέστε τα μπλοκ μαζί#
Σύρετε ένα μπλοκ σε άλλα μπλοκ για να τα συνδέσετε μεταξύ τους.
Μετακίνηση ομάδας μπλοκ#
Κάνοντας κλικ σε ένα μπλοκ που βρίσκεται πάνω από άλλα, μπορείτε να μετακινήσετε ολόκληρες ομάδες μπλοκ μαζί.
Εισαγωγή μπλοκ σε μια στοίβα#
Σύροντας μια στοίβα μπλοκ πάνω από άλλα, μπορείτε να τα εισαγάγετε στη στοίβα των μπλοκ.
Αφαίρεση μπλοκ#
Διαγραφή ενός μπλοκ#
Για να διαγράψετε ένα μπλοκ, κάντε δεξί κλικ στο μπλοκ και επιλέξτε Διαγραφή μπλοκ από το μενού περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μπλοκ και να πατήσετε το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιό σας.