Flytta och ta bort block#

Moving and Removing Blocks

Den här handledningen beskriver hur du flyttar, kopplar, ordnar om och tar bort block i ett projekt. I slutet vet du hur du organiserar dina block och tar bort de du inte behöver.

För att lägga till ett block i ditt projekt, klicka och dra blocket från verktygslådan och släpp för att släppa det i arbetsytan.

Skärmdump av en framdrivning för ett 200 mm-block som dras från verktygslådan till arbetsytan.

Dra ett block till andra block för att fästa dem ihop.

Skärmdump av ett block som väntar i 1 sekund och dras för att fästa under ett framåtriktat 200 mm-block.

Genom att klicka på ett block som är ovanför andra kan du flytta hela grupper av block tillsammans.

Skärmdump av ett block med inställd drivhastighet på 25 % och dess bifogade utskriftsblock som dras samman som en grupp.

Genom att dra en hög med block ovanför andra kan du infoga dem i högen med block.

Skärmdump av en grupp block som dras och infogas mellan ett påbörjat block och resten av en blockstapel.

För att ta bort ett block, högerklicka på blocket och välj Ta bort block från snabbmenyn. Du kan också markera blocket och trycka på delete-tangenten på tangentbordet.

Skärmdump av högerklicksmenyn på ett utskriftsblock, med Ta bort block markerat.