Blokken verplaatsen en verwijderen#

Moving and Removing Blocks

Deze handleiding laat zien hoe je blokken in een project kunt verplaatsen, koppelen, herschikken en verwijderen. Aan het einde weet je hoe je je blokken kunt ordenen en de blokken die je niet nodig hebt kunt verwijderen.

Om een ​​blok aan je project toe te voegen, klik je op het blok in de gereedschapskist, sleep je het en laat je de muisknop los om het in de werkruimte te plaatsen.

Schermafbeelding van een beweging naar voren voor een blok van 200 mm dat vanuit de gereedschapskist naar de werkruimte wordt gesleept.

Sleep een blok naar andere blokken om ze aan elkaar te bevestigen.

Screenshot van een blok met een wachttijd van 1 seconde dat wordt versleept om het te bevestigen onder een blok van 200 mm dat vooruit moet worden gereden.

Door op een blok te klikken dat boven andere blokken staat, kun je hele groepen blokken tegelijk verplaatsen.

Screenshot van een blok met een ingestelde aandrijfsnelheid van 25% en het bijbehorende printblok dat als groep wordt versleept.

Door een stapel blokken boven andere stapels te slepen, kun je ze in de stapel invoegen.

Screenshot van een groep blokken die worden versleept en ingevoegd tussen een startblok en de rest van een stapel blokken.

Om een ​​blok te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het blok en selecteert u Blok verwijderen in het contextmenu. U kunt het blok ook selecteren en op de delete-toets op uw toetsenbord drukken.

Schermafbeelding van het contextmenu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop op een afdrukblok klikt, met 'Blok verwijderen' gemarkeerd.