Μετακίνηση και αφαίρεση μπλοκ#

Moving and Removing Blocks

Αυτό το σεμινάριο καλύπτει τον τρόπο μετακίνησης, προσάρτησης, αναδιάταξης και διαγραφής μπλοκ σε ένα έργο. Στο τέλος, θα ξέρετε πώς να οργανώνετε τα μπλοκ σας και να αφαιρείτε αυτά που δεν χρειάζεστε.

Για να προσθέσετε ένα μπλοκ στο έργο σας, κάντε κλικ και σύρετε το μπλοκ από την εργαλειοθήκη και αφήστε το για να το αποθέσετε στον χώρο εργασίας.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας κίνησης προς τα εμπρός για ένα μπλοκ 200 mm που σύρεται από την εργαλειοθήκη στον χώρο εργασίας, δίπλα σε ένα μπλοκ που έχει ξεκινήσει.

Σύρετε ένα μπλοκ σε άλλα μπλοκ για να τα συνδέσετε μεταξύ τους.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός μπλοκ αναμονής 1 δευτερολέπτου που σύρεται για να προσαρτηθεί κάτω από μια κίνηση προς τα εμπρός για μπλοκ 200 mm.

Κάνοντας κλικ σε ένα μπλοκ που βρίσκεται πάνω από άλλα, μπορείτε να μετακινήσετε ολόκληρες ομάδες μπλοκ μαζί.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός μπλοκ με ρυθμισμένη ταχύτητα κίνησης στο 50% και του συνδεδεμένου μπλοκ εκτύπωσης που σύρεται μαζί ως ομάδα.

Σύροντας μια στοίβα μπλοκ πάνω από άλλα, μπορείτε να τα εισαγάγετε στη στοίβα των μπλοκ.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός μπλοκ με ρυθμισμένη ταχύτητα οδήγησης στο 50% και του συνδεδεμένου μπλοκ εκτύπωσης που εισάγεται μεταξύ ενός μπλοκ κατά την εκκίνηση και της υπόλοιπης στοίβας.

Για να διαγράψετε ένα μπλοκ, κάντε δεξί κλικ στο μπλοκ και επιλέξτε Διαγραφή μπλοκ από το μενού περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μπλοκ και να πατήσετε το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιό σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται με δεξί κλικ σε ένα μπλοκ εκτύπωσης, με επισημασμένη τη Διαγραφή μπλοκ.