Blokkok mozgatása és eltávolítása#

Moving and Removing Blocks

Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet blokkokat áthelyezni, csatolni, átrendezni és törölni egy projektben. A végére tudni fogod, hogyan rendszerezheted a blokkokat, és hogyan távolíthatod el azokat, amelyekre nincs szükséged.

Blokk hozzáadásához a projekthez kattintson a blokkra, húzza át őket az eszköztárból, majd engedje el, hogy a munkaterületre ejtse.

Képernyőkép egy 200 mm-es blokk előrehúzásáról az eszköztárból a munkaterületre, egy elindított blokk mellett.

Húzd át a blokkot más blokkokra, hogy összekapcsold őket.

Képernyőkép egy 1 másodperces várakozási időt igénylő blokkról, amelyet húzással rögzítenek egy 200 mm-es blokk előrehajtója alá.

Egy másik feletti blokkra kattintva blokkok egész csoportjait mozgathatja egymáshoz.

Képernyőkép egy 50%-os meghajtósebességre beállított blokkról és a hozzá csatolt nyomtatási blokkról, amelyeket csoportként húznak össze.

Ha egy blokkhalom fölé húzol egy halmot, beszúrhatod őket a blokkhalomba.

Képernyőkép egy 50%-os meghajtósebességre beállított blokkról, és a hozzá tartozó nyomtatási blokkról, amelyet egy elindított blokk és a verem többi része közé helyeznek be.

Egy blokk törléséhez kattintson a jobb gombbal a blokkra, és válassza a Blokk törlése lehetőséget a helyi menüből. Kijelölheti a blokkot, és megnyomhatja a billentyűzeten a Delete billentyűt is.

Képernyőkép a nyomtatási blokk jobb gombbal kattintva megjelenő helyi menüjéről, kiemelve a Blokk törlése lehetőséget.