Bloku pārvietošana un noņemšana#

Moving and Removing Blocks

Šajā pamācībā ir aprakstīts, kā pārvietot, pievienot, pārkārtot un dzēst blokus projektā. Līdz beigām jūs zināsiet, kā sakārtot blokus un noņemt tos, kas jums nav nepieciešami.

Lai projektam pievienotu bloku, noklikšķiniet uz bloka, velciet to no rīkjoslas un atlaidiet, lai to ievietotu darbvietā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā 200 mm bloks tiek vilkts no rīku komplekta uz darbvietu blakus blokam, kas ir ieslēgts.

Velciet bloku uz citiem blokiem, lai tos savienotu kopā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā bloks tiek vilkts, lai piestiprinātu zem 200 mm bloka, kas paredzēts braukšanai uz priekšu.

Noklikšķinot uz bloka, kas atrodas virs citiem, varat pārvietot veselas bloku grupas kopā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams iestatīts piedziņas ātrums uz 50% bloku un tam pievienotais drukas bloks tiek vilkts kopā kā grupa.

Velkot bloku kaudzi virs citiem, varat tos ievietot bloku kaudzē.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams bloks, kuram iestatīts piedziņas ātrums uz 50%, un tam pievienotais drukas bloks, kas tiek ievietots starp ieslēgto bloku un pārējo kaudzīti.

Lai dzēstu bloku, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz bloka un konteksta izvēlnē atlasiet Dzēst bloku. Varat arī atlasīt bloku un nospiest tastatūras dzēšanas taustiņu.

Ekrānuzņēmums ar konteksta izvēlni, kas jāatver ar peles labo pogu drukas blokā, un iezīmēta opcija “Dzēst bloku”.