Μετακίνηση και αφαίρεση μπλοκ#

Τα μπλοκ μπορούν να μετακινηθούν, να αναδιαταχθούν και να διαγραφούν σε ένα έργο.

Προσθήκη και Μετακίνηση Μπλοκ#

Προσθήκη μπλοκ στο έργο σας#

Για να προσθέσετε ένα μπλοκ στο έργο σας, κάντε κλικ και σύρετε το μπλοκ από την εργαλειοθήκη και αφήστε το για να το αποθέσετε στον χώρο εργασίας.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας κίνησης προς τα εμπρός για ένα μπλοκ 200 mm που σύρεται από την εργαλειοθήκη στον χώρο εργασίας.

Συνδέστε τα μπλοκ μαζί#

Σύρετε ένα μπλοκ σε άλλα μπλοκ για να τα συνδέσετε μεταξύ τους.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός μπλοκ αναμονής 1 δευτερολέπτου που σύρεται για να προσαρτηθεί κάτω από μια κίνηση προς τα εμπρός για μπλοκ 200 mm.

Μετακίνηση ομάδας μπλοκ#

Κάνοντας κλικ σε ένα μπλοκ που βρίσκεται πάνω από άλλα, μπορείτε να μετακινήσετε ολόκληρες ομάδες μπλοκ μαζί.

Στιγμιότυπο οθόνης ενός μπλοκ με ρυθμισμένη ταχύτητα κίνησης στο 25% και του συνδεδεμένου μπλοκ εκτύπωσης που σύρεται μαζί ως ομάδα.

Εισαγωγή μπλοκ σε μια στοίβα#

Dragging blocks above others can insert them into the stack of blocks.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ομάδας μπλοκ που σύρονται και εισάγονται μεταξύ ενός μπλοκ κατά την εκκίνηση και του υπόλοιπου μιας στοίβας μπλοκ.

Αφαίρεση μπλοκ#

Διαγραφή ενός μπλοκ#

Για να διαγράψετε ένα μπλοκ, κάντε δεξί κλικ στο μπλοκ και επιλέξτε Διαγραφή μπλοκ από το μενού περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μπλοκ και να πατήσετε το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιό σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται με δεξί κλικ σε ένα μπλοκ εκτύπωσης, με επισημασμένη τη Διαγραφή μπλοκ.