Bloku pārvietošana un noņemšana#

Moving and Removing Blocks

Šajā pamācībā ir aprakstīts, kā pārvietot, pievienot, pārkārtot un dzēst blokus projektā. Līdz beigām jūs zināsiet, kā sakārtot blokus un noņemt tos, kas jums nav nepieciešami.

Lai projektam pievienotu bloku, noklikšķiniet uz bloka, velciet to no rīkjoslas un atlaidiet, lai to ievietotu darbvietā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzama 200 mm bloka pārvietošana uz priekšu no instrumentu kastes uz darbvietu.

Velciet bloku uz citiem blokiem, lai tos savienotu kopā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā bloks tiek vilkts, lai piestiprinātu zem 200 mm bloka, kas paredzēts braukšanai uz priekšu.

Noklikšķinot uz bloka, kas atrodas virs citiem, varat pārvietot veselas bloku grupas kopā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams bloks ar iestatītu piedziņas ātrumu 25% apmērā un tam pievienotais drukas bloks tiek vilkts kopā kā grupa.

Velkot bloku kaudzi virs citiem, varat tos ievietot bloku kaudzē.

Ekrānuzņēmums, kurā redzama bloku grupa, kas tiek vilkta un ievietota starp sākto bloku un pārējo bloku kaudzīti.

Lai dzēstu bloku, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz bloka un konteksta izvēlnē atlasiet Dzēst bloku. Varat arī atlasīt bloku un nospiest tastatūras dzēšanas taustiņu.

Ekrānuzņēmums ar konteksta izvēlni, kas jāatver ar peles labo pogu drukas blokā, un iezīmēta opcija “Dzēst bloku”.