Přesouvání a odstraňování bloků#

Moving and Removing Blocks

Tento tutoriál se zabývá tím, jak přesouvat, připojovat, měnit uspořádání a mazat bloky v projektu. Na konci budete vědět, jak uspořádat bloky a odstranit ty, které nepotřebujete.

Chcete-li do projektu přidat blok, klikněte na něj a přetáhněte ho z panelu nástrojů a jeho uvolněním jej umístěte do pracovního prostoru.

Snímek obrazovky zachycující tahání bloku o velikosti 200 mm z panelu nástrojů do pracovního prostoru vpřed.

Přetáhněte blok k dalším blokům, abyste je spojili.

Snímek obrazovky bloku s čekáním 1 sekundu, který je přetahován pro připojení pod pohonem vpřed pro blok o šířce 200 mm.

Kliknutím na blok, který je nad ostatními, můžete přesunout celé skupiny bloků dohromady.

Snímek obrazovky bloku s nastavenou rychlostí pohonu na 25 % a jeho připojeného tiskového bloku, který je přetahován do skupiny.

Přetažením hromádky bloků nad ostatní je můžete vložit do hromádky bloků.

Snímek obrazovky skupiny bloků přetahovaných a vkládaných mezi spuštěný blok a zbytek stohu bloků.

Chcete-li blok odstranit, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce vyberte možnost Odstranit blok. Můžete také blok vybrat a stisknout klávesu Delete na klávesnici.

Snímek obrazovky kontextové nabídky po kliknutí pravým tlačítkem myši na tiskový blok se zvýrazněnou položkou Odstranit blok.