Flytta och ta bort block#
Den här handledningen beskriver hur du flyttar, kopplar, ordnar om och tar bort block i ett projekt. I slutet vet du hur du organiserar dina block och tar bort de du inte behöver.
För att lägga till ett block i ditt projekt, klicka och dra blocket från verktygslådan och släpp för att släppa det i arbetsytan.
Dra ett block bredvid andra block för att fästa dem ihop. Blocken kommer att löpa uppifrån och ner i ordning.
Block som är fästa under ett block flyttas med det när du drar det.
Genom att dra en hög med block ovanför andra kan du infoga dem i högen med block.
För att ta bort ett block, högerklicka på blocket och välj Ta bort block från snabbmenyn. Du kan också dra blocket tillbaka till verktygslådan, eller markera blocket och trycka på delete-tangenten på tangentbordet.