Přesouvání a odstraňování bloků#

Moving and Removing Blocks

Tento tutoriál se zabývá tím, jak přesouvat, připojovat, měnit uspořádání a mazat bloky v projektu. Na konci budete vědět, jak uspořádat bloky a odstranit ty, které nepotřebujete.

Chcete-li do projektu přidat blok, klikněte na něj a přetáhněte ho z panelu nástrojů a jeho uvolněním jej umístěte do pracovního prostoru.

Snímek obrazovky jednotky pro blok přetahované z panelu nástrojů do pracovního prostoru.

Přetáhněte blok vedle ostatních bloků, abyste je spojili. Bloky budou probíhat shora dolů v daném pořadí.

Snímek obrazovky bloku čekání, který je přetahován pro připojení pod blok jednotky pro blok.

Bloky připojené pod blokem se s ním pohybují, když ho táhnete.

Snímek obrazovky bloku nastavené rychlosti pohonu a jeho připojeného tiskového bloku, které jsou přetahovány dohromady jako skupina.

Přetažením hromádky bloků nad ostatní je můžete vložit do hromádky bloků.

Snímek obrazovky skupiny bloků přetahovaných a vkládaných mezi spuštěný blok a zbytek stohu bloků.

Chcete-li blok odstranit, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce vyberte možnost Odstranit blok. Blok můžete také přetáhnout zpět do panelu nástrojů nebo jej vybrat a stisknout klávesu Delete na klávesnici.

Snímek obrazovky kontextové nabídky po kliknutí pravým tlačítkem myši na tiskový blok se zvýrazněnou položkou Odstranit blok.