Μετακίνηση και αφαίρεση μπλοκ#
Αυτό το σεμινάριο καλύπτει τον τρόπο μετακίνησης, προσάρτησης, αναδιάταξης και διαγραφής μπλοκ σε ένα έργο. Στο τέλος, θα ξέρετε πώς να οργανώνετε τα μπλοκ σας και να αφαιρείτε αυτά που δεν χρειάζεστε.
Για να προσθέσετε ένα μπλοκ στο έργο σας, κάντε κλικ και σύρετε το μπλοκ από την εργαλειοθήκη και αφήστε το για να το αποθέσετε στον χώρο εργασίας.
Σύρετε ένα μπλοκ δίπλα σε άλλα μπλοκ για να τα συνδέσετε μεταξύ τους. Τα μπλοκ θα εκτείνονται από πάνω προς τα κάτω με τη σειρά.
Τα μπλοκ που είναι προσαρτημένα κάτω από ένα μπλοκ κινούνται μαζί του όταν το σύρετε.
Σύροντας μια στοίβα μπλοκ πάνω από άλλα, μπορείτε να τα εισαγάγετε στη στοίβα των μπλοκ.
Για να διαγράψετε ένα μπλοκ, κάντε δεξί κλικ στο μπλοκ και επιλέξτε Διαγραφή μπλοκ από το μενού περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης να σύρετε το μπλοκ πίσω στην εργαλειοθήκη ή να επιλέξετε το μπλοκ και να πατήσετε το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιό σας.