Blokkok mozgatása és eltávolítása#
Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet blokkokat áthelyezni, csatolni, átrendezni és törölni egy projektben. A végére tudni fogod, hogyan rendszerezheted a blokkokat, és hogyan távolíthatod el azokat, amelyekre nincs szükséged.
Blokk hozzáadásához a projekthez kattintson a blokkra, húzza át őket az eszköztárból, majd engedje el, hogy a munkaterületre ejtse.
Húzd a blokkot a többi blokk mellé, hogy összekapcsold őket. A blokkok felülről lefelé haladnak sorrendben.
A blokk alá illesztett blokkok húzással együtt mozognak.
Ha egy blokkhalom fölé húzol egy halmot, beszúrhatod őket a blokkhalomba.
Egy blokk törléséhez kattintson a jobb gombbal a blokkra, és válassza a Blokk törlése lehetőséget a helyi menüből. A blokkot vissza is húzhatja az eszköztárba, vagy kijelölheti a blokkot, és megnyomhatja a billentyűzeten a Delete billentyűt.