Bloku pārvietošana un noņemšana#

Moving and Removing Blocks

Šajā pamācībā ir aprakstīts, kā pārvietot, pievienot, pārkārtot un dzēst blokus projektā. Līdz beigām jūs zināsiet, kā sakārtot blokus un noņemt tos, kas jums nav nepieciešami.

Lai projektam pievienotu bloku, noklikšķiniet uz bloka, velciet to no rīkjoslas un atlaidiet, lai to ievietotu darbvietā.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā bloka disks tiek vilkts no rīklodziņa uz darbvietu.

Velciet bloku blakus citiem blokiem, lai tos savienotu kopā. Bloki tiks izvietoti secībā no augšas uz leju.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā gaidīšanas bloks tiek vilkts, lai pievienotu zem bloka “Drive for Bloc”.

Zem bloka piestiprinātie bloki pārvietojas līdzi tam, kad to velkat.

Ekrānuzņēmums, kurā redzams, kā kopā tiek vilkts iestatīts piedziņas ātruma bloks un tam pievienotais drukas bloks.

Velkot bloku kaudzi virs citiem, varat tos ievietot bloku kaudzē.

Ekrānuzņēmums, kurā redzama bloku grupa, kas tiek vilkta un ievietota starp sākto bloku un pārējo bloku kaudzīti.

Lai dzēstu bloku, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz bloka un konteksta izvēlnē atlasiet Dzēst bloku. Varat arī vilkt bloku atpakaļ rīklodziņā vai atlasīt bloku un nospiest tastatūras dzēšanas taustiņu.

Ekrānuzņēmums ar konteksta izvēlni, kas jāatver ar peles labo pogu drukas blokā, un iezīmēta opcija “Dzēst bloku”.